sunnuntai 23. elokuuta 2015

Kesäterveisiä!


Hei taas !

Nyt tuli taas sellainen hetki että muistin blogini olemassaolon, joten kuulumisia pesee ! Kuvituksena kesäkuvia...
Kesä on mennyt tiiviisti töissä, pääsin koulutustani vastaavaan työpaikkaan ja kesä on ollut aivan huippukiva ! Työ on erittäin mielenkiintoista ja päivät erilaisia, vaikka toimistossa istunkin. Työkaverit olivat niin erilaisia, mutta aivan ihania kaikki ! Ikävä jäi ja piti vähän nieleskellä viimeisenä työpäivänä. Koulu alkaa viikon päästä ja nyt olen saikulla siihen asti... tehtiin vähän operaatiota vasempaan jalkaan, toivon et pääsen kouluun heti maanantaista lähtien.


Mitäs meidän kesään sisältyi ?

Kolmet häät (niissäpä ne heinäkuun viikonloput melkein menikin :D), reissu lasten kanssa Tukholmaan, lettuja, metsäretkiä, rantasaunaa ja uimista,  onkimista, ystävien kanssa mökkireissu ja kesäteatteria, Tykkimäki, grillausta, greencard-kurssi,  festarit x2... aika paljon mahtui tähänkin kesään, vaikka olinkin töissä.

Sää oli vaihteleva, tosin ei se työläistä haitannut. Ehkä harmitti että yhtäkään kunnon rantapäivää ei päästy viettämään. Beach-life on niin mun sydäntä lähellä ! Toivotaan että ensi talvena päästään reissuun viettämään sitä rantapäivää :)Tänä syksynä olen käynyt myös ajatuksissa aika pitkällä. Miettinyt elämää aika tarkalleen 7 vuotta sitten. Silloin sain pienen kauniin tytön syliini ja halusin häntä suojella leijonaemon tavoin. En voinut kuvitellakaan että se hetki jolloin hänet joudun laskemaan koulutielle, tuleekin hyvin äkkiä.... Kovin huolissani en ole, tyttö on niin reipas, omatoiminen ja niin fiksu. Oppi lukemaan ja kirjoittamaan vuosi sitten ja on tavattoman kiinnostunut koulusta. Onhan se vähän epätodellista et tyttö soittaa mulle omasta puhelimestaan että käveli tänään yksin kouluun. Niin se elämä menee eteenpäin ja aika kulkee, tällaisten asioiden äärellä hetkessä elämisen tärkeys korostuu. Mulla ei ole enää pieniä vauvoja. Ehkä äitin vauvoja tietyllä tavalla aina, mutta matkalla kohti nuoruutta jo kovaa vauhtia...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti