tiistai 2. syyskuuta 2014

Porvoo.


Kävimme viimeisellä lomaviikollani reissulla Vantaalla ja Porvoossa. Vantaalla tietysti kävimme IKEA:ssa ja vaikka itse en edes tarvinnut mitään, niin kaikenlaista kätevää tarttui mukaan. No itselläni se on ihan peruskaava siinä kaupassa :D

Matkaseurani taas kasasi kärryyn kaikenlaista tarpeellista. Reissu oli oikein hyödyllinen !

Vantaalta hurautimme kotimatkalla Porvooseen. Täytyy tunnustaa että en ole Porvoossa käynyt kunnolla kertaakaan. Ehkä lapsena ollut mukana jossain koiranäyttelyssä, mutta siihen se on jäänyt. Ja aivan ihana paikkahan se on ! Kävimme syömässä Bistroravintola Sinnessä ja ruoka oli kyllä ihan mielettömän hyvää. Lisäksi tykkäsin todella paljon ravintolan miljööstä. 

Söimme Porvoo-menun joka kuulosti seuraavalta:

Gazpacho -keittoa ja marinoituja katkarapuja

Grillattua lohta, varhaisperunoita ja kanttarelleja tai Mureaksi haudutettua porsaankylkeä ja BBQ -kastiketta

Marinoituja mansikoita, vaniljajäätelöä ja salmiakkimarenkia


Tämän ravintolan wc-tilat olivat todella hienot ja erikoiset,  hauska yksityiskohta oli mm. tämä naulakko. Aloin heti miettiä miten tuollaisia luonnonoksia voisi hyödyntää omassa kodissa.


Päivä oli tuulinen ja syksyisen viileä, mutta kävelimme kuitenkin sillan toisella puolella Porvoon kauniita katuja pitkin. Mulla oli pakkomielle siitä että halusin käydä erässä suklaakaupassa ja sitä etsimme jonkin aikaa. Onneksi oli google maps :D Ja löytyihän se ! 

Kävelyllä autolle kastuimme ihan kokonaan ukkoskuuron yllättäessä. Kotona maistuikin sitten tuore kahvi (sitäkin ostimme eräästä kahvipuodista) ja maistiaiset suklaakaupasta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti