tiistai 23. syyskuuta 2014

CozyHaluaisin vielä palata edelliseen kirjoitukseeni. Sain paljon positiivista palautetta siitä fb:n puolella. Lämmin iso kiitos siitä ! Tuntui jännittävältä kirjoittaa niin syvällisiä asioita. Edellinen blogini koski lähinnä meikkiuutuuksia ja shoppailuja. Saattaa niitäkin tänne eksyä mutta paljon vähemmän.

Olin työmatkalla kakkoskodistani. Oli jo vähän kiire, mutta oli niin mielettömän kaunis ja sumuinen syysaamu. Oli vaan pakko pysähtyä levähdysalueelle ottamaan kuva ja henkäisemään raikasta syysilmaa. Sen pysähdyksen takia myöhästyin 5 min omasta aikataulusta 
( en edes töistä) ja se todellakin oli sen arvoista. 

Tänään olikin sitten jo erilainen ilma, seesteisestä kaukana. Raaka, kylmä ja räntää tuli taivaalta. Sinne jäi pienet kerrospukeutuneet lapset hoidon ja eskarin pihaan. Yritän tänään olla pullantuoksuinen äiti ja leipoa iltapalaksi pullaa ja sämpylöitä. 
(Ei muuten ole arkipäivinä ihan helppo nakki !)

Töihin teki mieli pukeutua mielummin mukavasti ja lämpimästi kun tyylikkäästi.
 Vaikka se kyllä taitaa olla mun pukukoodi muutenkin ;)

Tässä mun seuraava projekti. Näitä löytyy kyllä ihan valmiinakin, mutta haluan itse sahata laudanpätkät, maalata ja valita omat tekstit. Kaunis idea ja toteutukseen menee.
Voi sitten sanoa että itse tehty !


Tämä syksy tuo mukanaan muutoksia ja paljon ohjelmaa.  Jännittynein mutta hyvin fiiliksin eteenpäin.... Mukavaa viikkoa kaikille !
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti