tiistai 2. joulukuuta 2014

Vapaan viikonlopun tunnelmia...


Mä sain loppuviikolla uudet kynnet ja hersyvän hauskan kynsihuollon jälkeen suuntasin kakkoskotiini viikonloppua viettämään. Se on muuten aika kiva juttu että kynsienlaittajan kanssa synkkaa. Olis hassua istua pari tuntia naamatusten jos ei tule juttua, tai se juttu on tyhjänpäiväistä höpönlöpöä. En tosin tiedä olisiko se höpönlöpökin parempi, kuin se että kerkesin istua penkissä n. 3 minuuttia ja kynsihoitajallani tuli kahvit nenän kautta ulos kun nauratti niin kovin :D
Täällä laitoimme kuusen jo perjantai-iltana "tulille". Se on kutkuttanut mua pitkään tuolla kaapissa ja nyt sen viimein sain paikalleen. Olen ollut muovikuusien suuri vastustaja viime jouluun saakka kunnes sain tämän kauniin valkoisen version. Kun kuusi ei varista, sen voi jo laittaa joulukuussa esiin. Joulunaika on todella lyhyt ja itse en ainakaan ole kyllästynyt jouluhössötyksiin vielä kertaakaan vaikka kuukautta ennen jo aloitamme sen !Tällä halpahallin muovikuusella on kuitenkin mulle muutenkin suuri merkitys ♥
 Lauantaiaamu alkoi sillä että säikähdin kuinka myöhään nukuinkaan ! Mä olen aina vapaapäivinäkin aikaisin ylhäällä, mutta nyt jostain kumman syystä univelkaa oli kerääntynyt. Lepo teki kuitenkin hyvää ja aamukahvitkin nautittiin pitkän kaavan mukaan.

 
Sitten lähdin kaupungille jouluostoksille. Isäntä jäi kotiin tekemään työjuttuja ja tuli myöhemmin perässä. Itse joulutunnelma tulee mulle ihan jostain muusta, mutta joulufiilistä tuo myös ihan tuo kaupallinen joulukin. Kaikki kauniit tavarat ja lahjapakkaukset ja joulufiiliksellä olevat lahjanostajat kaupoilla. En ollenkaan stressaannu jouluostoksilla, varaan siihen yleensä koko päivän.
Shoppailujen jälkeen kotiin kahville. Lahjoja en luonnollisesti nyt esittele , koska uteliaat silmäparit tätäkin blogia lukevat, äiskä erityisesti ! ;) Mutta pari juttua ostin itselleni "lahjaksi".
Tänne kakkoskotiin olohousut...
.....ja villapaidan minkä jossain blogissa näin, pakkohan se oli saada ! Meillä kävi vielä lauantaina vieraita saunomassa ja istumassa iltaa. Sunnuntaina kävin kävelyllä ja laitoin tyttöjen huoneeseen viimein verhot paikalleen. Sitten ajelinkin toiseen kotiin illaksi, koska tytöt tulivat mulle. 

Joku tonttu askarteli illalla joulukalenterinkin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti